SABADELL

ÉS EL TEU PRIMER DIA D’ESCALADA A BATEC?

SAbadell

BENVINGUTS A LA NOSTRA SALA,
ESTEM ENCANTATS DE VEURE’T!

JA PUC
ESCALAR?

És clar que pots! Tant si ets petit o gran, tant si tens  experiència en l’esport o no, si vols descobrir l’escalada, o millorar el teu nivell, tenim un pla dissenyat per a tu.

Abans de venir, registra’t.

La primera vegada que vinguis hauràs de firmar el consentiment informat. Pots fer-ho a la mateixa sala des de les nostres tabletes o estalviar-te temps i fer-ho online.

QuÈ pots fer el teu primer cop a Batec?

ESCALADA BOULDER

Escalada on l’altura màxima que pots pujar és de 4,5m i on la teva protecció serà el matalàs.
Més de 2000m2 destinats a l’escalada boulder amb prop de 150 vies de diferents dificultats, inclinacions i estils.

ESCALADA AMB CORDA

Disposem d’un plafó de entre 5 i 7 metres d’alçada, una petita zona de corda pensada per a nens, un espai segur  dissenyat especialment perquè els nens puguin jugar i gaudir amb diverses activitats d’escalada amb corda. 

AUTOASSEGURADORS

L’escalada amb autoassegurador és una gran opció perquè els més petits puguin gaudir d’aquesta activitat amb seguretat. Un autoassegurador és un dispositiu que permet als escaladors moure’s verticalment sense dependre totalment d’un company.


ZONA INFANTIL

Zona destinada als més menuts de la casa on podran gaudir d’unes vies destinades  específicament als més petits, pensades per quan les extremitats encara no són tant grans i per tant no poden arribar a llocs on els escaladors més adults sí que poden. Un espai on les famílies poden passar-ho bé fen una activitat conjunta.

NO SAPS QUE NECESSITES PER ESCALAR?

No has escalat mai? Vols aprendre'N?

CURS D’INICIACIÓ

Aqui t’ensenyarem les nocions bàsiques de l’escalada en boulder i corda. Seguretat, normes bàsiques i gestualitat del moviment. tot allò necessari per poder realitzar l’activitat  d’autoassegurador i boulder amb autonomia…

BATEIG A L’ESCALADA

Una forma ràpida i sobretot divertida on  t’ensenyarem a realitzar els primers pasos en l’escalada en boulder. Té com a objectiu adquirir les nocions bàsiques de l’escalada boulder en un entorn controlat com es el rocòdrom…

CURS D’ESCALADA ESPORTIVA

Un curs complert d’escalada on aprofundim en la gestualitat del moviment, tècnica, nusos, seguretat,  caigudes i on obtindràs autonomia completa per escalar amb corda…

NORMES BÀSIQUES DE Sala Batec

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

És la meva primera vegada i no sé Escalar, com en puc aprendre?

Si mai no has escalat i t’agradaria aprendre tenim cursos a la teva mesura, fes un cop d’ull als cursos.

Quin material és necessari?

Per a escalar en la zona de Boulder necessites uns peus de gat (calçat d’escalada). Si el que vols és escalar en corda a més necessitessis arnès i casc.
No et preocupis si no ho tens, en pots llogar a la sala. 

Puc entrar com a acompanyant sense pagar?

Sí, però hauràs d’esperar-te al nostre bar! Per raons d’aforament i seguretat tot acompanyant que vulgui entrar al rocòdrom ha de pagar entrada.
, Mentre esperes a l’escalador/a, pots prendre’t una canya al bar o prendre el sol en la terrasseta.

Què haig de fer per a escalar amb corda o autoassegurador?

Amb corda és necessari signar el consentiment informat i superar un test de seguretat (algunes preguntes bàsiques).
Per a escalar amb assegurador sol serà necessari signar el consentiment informat.
Així que ja saps, estreny-te els gats, posa’t el casc i l’arnès, lliga’t i a grimpar!

A partir de quina edat es pot escalar?

A partir dels 3 o 4 anys depèn del desenvolupament psicomotriu del nen/nena. 
Entre els 3 i els 12 anys els nens i nenes han d’estar acompanyat d’un adult. Si no pot estar acompanyat d’un adult, es pot apuntar a les nostres activitats amb nens.
A partir dels 12 anys i només si els menors saben escalar i compleixen les normes de comportament, podran accedir al rocòdrom amb un consentiment informat signat pels seus tutors.
En casos excepcionals menors de 12 anys podran accedir sense necessitat d’anar acompanyats per un adult previ contacte amb la direcció del centre.
L’accés a l’espai d’entrenament específic està reservat exclusivament a majors de 16 anys.

L’escalada en boulder és una modalitat d’escalada on no s’utilitzen cordes ni arnesos i on l’altura màxima es de 4,5 metres.Les caigudes son protegides per un matalàs de protecció per amortir l’impacte. 

Això ens permet una gran llibertat de moviment i possibilita la realització de moviments acrobàtics i tècnics.

En aquest parc de descobriment del moviment que oferim trobaràs molts reptes d’escalada de tots els nivells, estils i inclinacions.

Si no et surt el moviment, pregunta´ns i et diem com es fa! I si vols et deixem un trípode perquè comparteixis les teves imatges y vídeos!

CONSELLS DE PRIMERA VISITA

  • Porta roba còmoda, i si portes mitges o pantaló llarg millor, així evites possibles raspades als genolls. 
  • Fes el consentiment des de casa, estalviat temps i cua i fes el consentiment informat en aquest enllaç.
  • Si mai has escalat no passa res, trepar ho fem des de petits! Però si vols anar amb més tranquil·litat, proba un bateig (ENLLAÇ A BATEIG) o curs d’iniciació(ENLLAÇ). Tenim el curs a mida que necessites.
  • Per escalar necessitaràs peus de gat (sabates d’escalada), no cal que te’n compris! Si vols ho pots llogar a les nostres instal·lacions per 3€.
  • Quan arribis a recepció demana la teva entrada, pregunta per cursos, horaris, tarifes i tot el que vulguis, estem per ajudar-te.
  • Per més informació contacta’ns a info@salabatec.com