SABADELL

ESCALADA EN EQUIP PER EMPRESES

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Reforça les relacions personals del teu equip!

Pot ser que no tots els membres del teu equip se sentin còmodes penjant  d’una corda assegurada per un altre col·lega a diversos metres del sòl, però aquesta és una de les raons per les quals l’escalada és una activitat excel·lent per a la formació d’equips.
A través de les nostres dinàmiques convertim un esdeveniment d’empresa en una activitat completa i divertida.
L’escalada és una gran eina per a consolidar equips de treball, a través de diferents activitats, amb l’escalada com a protagonista potenciem, vincles, comunicació i confiança entre els companys, treball en equip, superació de reptes, així com la capacitat per a resoldre problemes.
Les activitats estan adaptades per a qualsevol persona independentment de la seva condició física.


Vine a provar amb nosaltres, tenim un pla a mesura per al teu equip!

Ens adaptem EN HOrARI I DURADa DE L’ACTIVITAT en funció de les necessitats de LA TEVA EMPRESA.

l’activitat sol ser de dues hores.

ACTIVITATS

Establirem una activitat i uns objectius modelats a les necessitats dels teus treballadors. Podeu escalar en un dels nostres rocòdroms o sortim a escalar muntanyes!

COL·LABORACIÓ

Establir un objectiu de metres a escalar col·lectivament. Això és un bon exercici si vols fomentar la col·laboració.

CONFIANÇA

Fer que un company/a t’asseguri des de baix per exemple fomentés la confiança entre ells. Fins I tot els qui no vulguin pujar podran col·laborar aprenent a assegurar les subjeccions, entre altres coses. D’aquesta manera quedarà clar que no tots els membres d’un equip necessiten posseir les mateixes qualitats per a aconseguir els resultats proposats.

Trobem l’activitat adequada per al teu equip.
Si el que busqueu és un equip pròxim i eficient, augmentar la comunicació, la confiança i la col·laboració, confieu en la nostra proposta de Team Building.